Hoppa till innehåll

Oddset Powerplay

Du som läser detta har förmodligen redan ett intresse för sport och betting. Idag så är det stryktipset och betting på fotboll som är populärast bland svenska spelare, men för den som tycker om att bryta av med hockey så kan det vara lite klurigt att veta vad man har för möjligheter att spela på. Oddset Powerplay kan beskrivas som ett Stryktips i miniatyr, och har en relativt liten men hängiven spelarbas.

13 rätt
Finns det olika Stryktipset

Även om Stryktipset idag fortfarande är ett av de populäraste sätten att spela på sport i Sverige så gör det inte mycket för den som också är intresserad av hockey. Stryktipset är så populärt till stor del för att man får spela på flera matcher, samt att vinsterna kan bli riktigt stora om man lyckas träffa in alla matcher. Svenska Spel har insett detta, och i deras försök att tillhandahålla så många intressanta spel som möjligt för deras kunder så har de utvecklat Oddset Powerplay, ett spel där man ska välja ut resultatet från 8 olika matcher runtom i hockeyvärlden.

Samtidigt så går det tyvärr inte att hitta särskilt mycket information på Svenska Spels hemsida kring hur det går till när man spelar på Oddset Powerplay. Den här texten är menad som en enklare guide för dig som är intresserad av att lära dig mer om hur spelsättet går till, samt vad man bör tänka på när man vill spela på Oddset Powerplay. 

Var kan man spela Oddset Powerplay?

Det går enbart att spela på Oddset Powerplay genom Svenska Spel. Detta går att göra genom att besöka ett spelombud, men det är väldigt mycket enklare och smidigare att istället använda sig av deras hemsida eller app. Svenska Spel är idag, som du kanske vet, inte ensamma på den svenska spelmarknaden.

Avregleringen 2019 har lett till att många privatägda spelbolag har börjat erbjuda betting på den svenska marknaden. Trots detta så har Svenska Spel, som fortfarande är statligt ägt, en av de bästa tjänsterna i branschen. Hemsidan och appen är väldigt smidig att använda sig av, och trots att man inte kan få någon form av bonus hos Svenska Spel så är det fortfarande många som föredrar Svenska Spel framför privata spelbolag.

Oddset Powerplay

Som vi tidigare har nämnt så är Oddset Powerplay ett spel där man ska välja ut resultatet på 8 olika hockeymatcher genom 1 x 2-metoden. Matcherna hämtas från de bästa ligorna i Europa och inkluderar ofta en eller två matcher från NHL, världens bästa liga. 

För att spela på Oddset Powerplay så behöver du logga in på Svenska Spel med hjälp av ditt bank-ID. Efter det så klickar du dig in på sport och casino-sektionen, eller använder den här länken som tar dig direkt till Oddset Powerplay på hemsidan. Det går även att spela i appen.

13 rätt på stryktipset

Så lägger du din rad

Du lägger sedan din rad genom att kryssa i vad du tror att resultatet kommer att bli. Du får se odds, samt vad andra spelare har valt att lägga för resultat. Du placerar sedan ut dina spel, alternativt så använder du dig av Pix.

Pix är ett system som tar fram en rad enligt en rad olika faktorer. För att använda dig av Pix så väljer du hur mycket du vill spela för, och en robot plockar sedan fram en fördelaktig rad efter en rad olika parametrar såsom odds och expertanalyser. Detta är perfekt om du bara vill ha ett spel att följa utan att du behöver göra en massa research kring de olika lagen.

13 rätt på stryktipset

Andelsspel på Oddset Powerplay

Men det går också att spela på andelsspel via Oddset Powerplay. Ett andelsspel är där en grupp spelare går ihop och samlar sina pengar för att kunna spela på fler rader samtidigt. Detta är ett roligt sätt att spela och leder till en väldigt social spelupplevelse. Det går att ansluta till andelsspel via Svenska Spels hemsida, men det blir oerhört mycket roligare om du går ihop med några vänner eller kollegor.

Ni kan då hjälpas till med att bestämma vad ni ska spela på, och diskutera och lägga upp strategier. Oavsett om du gör det med familjen, korplaget, eller någon från jobbet så är andelsspel ett annorlunda och häftigt sätt att spela på. Det finns även en del människor som har betting som hobby som regelbundet går ihop. Detta går att hitta på olika hemsidor inriktade på betting och tips.

13 rätt på stryktipset

Vid oavgjort resultat

I SHL och i många andra hockeyligor kan matcher numera inte sluta med ett oavgjort resultat. Om det står lika efter tre spelade perioder så spelar man först en förlängning och matchen avgörs sedan på straffar. För att det fortfarande ska fungera med att betta på oavgjort så räknas spelen alltid på vad ställningen är efter tre spelade perioder.

Detta betyder också att förlängning och straffserier blir irrelevanta. Du kan alltså kryssa i att hemmalaget kommer vinna i en match och sedan få rätt för detta även om laget i fråga sedan förlorar straffläggningen eller förlängningen. Detta spelar inte jättestor roll när du lägger ditt spel, men det är ändå bra att ha i bakhuvudet eftersom detta skiljer sig rätt rejält mot betting på fotboll.

Garderingar

Precis som i Stryktipset går det att lägga hel och halvgarderingar. Om du har koll på detta sedan innan så kan du hoppa över det här stycket, men om du vill fräscha upp minnet eller inte tidigare har hört talas om ett garderingssystem så är det bara att läsa vidare.

En gardering går att lägga när man spelar på flera matcher samtidigt. Som vi tidigare har gått igenom så väljer man resultatet baserat på ett 1 x 2 system. En gardering är då att man väljer flera resultat på en och samma match. Detta är perfekt om man inte är säker på hur den kommer att sluta, eller om man inte har särskilt bra koll på de två lagen som spelar. En halvgardering betyder att man väljer två resultat, medan en helgardering betyder att du automatiskt kommer att få rätt på den matchen. Detta kostar lite extra, men många spelar ändå sina spel med en hel del olika garderingar.

Det bästa sättet att komma på vad du tycker om garderingar är att pröva dig fram. Därför kan det vara klokt att spela för lite mindre pengar till en början tills du har hittat din egen spelstil. Det går att spela på Oddset Powerplay med för bara några kronor, och detta kan alltså vara en god idé när man precis sätter igång.

Vilka dagar kan man spela på Oddset Powerplay?

Oddset Powerplay går av stapeln varje dag, så länge det finns tillräckligt många matcher som oddssättarna på Svenska Spel kan använda sig av. Det här betyder att det är många som spelar på Oddset Powerplay flera dagar i veckan, särskilt när lag som de har lite koll på sen innan spelar.

När är spelstopp?

Spelstopp infaller i regel kl 18:59 varje speldag på vardagarna. De första matcherna tenderar sedan att starta kl 19:00 och vara färdigspelade någon gång under kvällen. Om NHL-matcher är med på kupongen är resultatet oftast inte redo förens tidigt på morgonen på grund av tidsskillnaden.

På helger så kan detta vara lite annorlunda, eftersom matcher i SHL ofta startar vid kl 15 på helger. Se därför till att du ser efter när spelstopp är den specifika dagen du är intresserad av att spela.

spelstopp

Kan jag livebetta med hjälp av Oddset Powerplay?

Nej, man kan inte livebetta med hjälp av Oddset Powerplay. Din rad måste vara helt färdig och inlämnad innan pucken släpps i den första matchen på din kupong. Det här betyder att du inte kan göra några ändringar i ditt spel efter att du har lämnat in den.

Om du istället vill livebetta så går det också att göra på Svenska Spel, och även om du har lagt ett spel på Oddset Powerplay så är det fritt fram att placera ett livebet om du skulle vara intresserad av det.

Oddset Powerplay ger dig en helt ny typ av spelupplevelse

Även om det är väldigt vanligt att man placerar ett spel när ens favoritlag i SHL eller NHL spelar, så är betting inom hockeyn inte alls lika stor som fotbollen. Detta betyder också att det kan vara svårt att hitta intressanta spelsätt eftersom utbudet följer efterfrågan.

Spelformen kan få dig att titta på matcher du annars inte hade varit intresserad av eftersom du har ett spel placerat. Även om du självklart inte kan kolla på alla matcher samtidigt så kan du enkelt och smidigt följa med hur det går i de andra matcherna med en målservice, eller direkt på Svenska Spels hemsida eller app.

Så rättar du din rad

Efter att alla matcher har spelats så går du in under fliken “mina spel” på Svenska Spels hemsida eller app. Där kan du sedan se hur det har gått för dig, och efter att du har rättat din rad så sätts din eventuella vinst in direkt på ditt spelkonto. Pengarna kan du sedan ta ut direkt med hjälp av Swish, eller använda för att spela på någonting annat på Svenska Spels hemsida.

Vad är Oddset Powerplay?

Oddset Powerplay är ett väldigt populärt poolspel som du hittar hos Svenska Spel. Det påminner mycket om Topptipset men har fokus på ishockey istället för fotboll. Du kan tippa på Powerplay nästan varje dag men det beror lite på hur många matcher som spelas. När många av ligorna har uppehåll kan det vara färre möjligheter till Powerplay. Det är ett spel som är helt exklusivt för Svenska spel. De brukar ha en bra blandning på hockeyligorna och det kan vara allt från ryska KHL till svenska SHL.

Hur spelas Oddset powerplay?

När du ska spela på Oddset Powerplay ska du tippa med klassisk 1 x 2 betting. Det går att välja fler utfall för varje match men då går priset för kupongen upp. Dock har du större chans att få in dina spel. Du måste ha samtliga åtta rätt för att kupongen ska generera någon vinst. Matcherna rättas i realtid och du kan hela tiden se vad din kupong är värd. Det är alltid spännande om du har inne 7 rätt innan den sista matchen ska spelas. Om det lyckas skrälla i några matcher kan du vinna en bra slant.

Det är väldigt enkelt att spela på Powerplay. Du behöver bara logga in på ditt konto på Svenska Spels hemsida och klicka dig fram till Powerplay. Sedan väljer du vilka utfall du vill ta med på din kupong. Du ser hela tiden vad kupongen kostar. När du känner dig nöjd är det bara att lämna in ditt spel.

Då är det spelstopp för Oddset powerplay

Det är normalt spelstopp för dagens omgång en minut innan den första matchen startar. Denna tiden kan dock variera mycket från dag till dag. Du kan därför klicka dig in på dagens kupong och se när det är spelstopp. Det står alltid längst uppe i det högra hörnet. Vi rekommenderar att du är ute i god tid så du hinner välja dina utfall i lugn och ro.

Priset av Oddset powerplay beror på dina rader

Ditt pris på oddset Powerplay kan variera väldigt mycket mellan olika spelomgångar. Det beror på hur många rader du spelar. Om du till exempel spikar alla matcher kommer kupongen inte kosta många kronor. Dock kommer det bli väldigt svårt att pricka in rätt resultat. Du måste nästan lägga till några halvgarderingar och helgarderingar för att ha en chans att vinna. Även om du är bra på hockey är det svårt att förutspå alla åtta matcher. Det skrällar ju som bekant en hel del i hockey.

Följ våra Oddset Powerplay tips och tippa rätt på åtta matcher

Det finns många tips du kan ta till dig om du vill öka dina chanser att vinna. Du måste ju trots allt ha åtta rätt för att vinna. Därför är det bra att vara så förberedd som möjligt. Här kommer våra bästa tips för hur du ökar dina chanser för åtta rätt.

Oddset Powerplay tips 1 – Var påläst och gör hemläxan

Först och främst måste du vara beredd på att du måste läsa på lite om de olika lagen. Ju mer du kan desto större chans är det att du tippar rätt. Hockey är ofta en ganska oförutsägbar sport där allt kan hända. Det är ofta väldigt jämna odds och små marginaler som skiljer de båda lagen. Det är inte alltid favoriten som vinner.

Om du ska läsa på om lagen är det många punkter som du bör vara lite uppmärksam på. Du bör till exempel läsa om något av lagen är drabbade av skador. Om de till exempel har flera stjärnspelare borta är det något som påverkar dem. Hockeylag kan också ha väldigt tuffa spelscheman med långa resor och flera bortamatcher i streck. Då kan de vara trötta i slutet av en sådan period. Det finns alltså mycket att gräva ner sig i när det kommer till hockey. Var alltså beredd på att lägga ner lite tid på detta.

Oddset Powerplay tips 2 – Spela reducerat system och pricka in åtta rätt

Som vi sa i början av texten blir det väldigt dyrt om du ska lägga till många tecken på din kupong. Men det är väldigt svårt att vinna om du bara spikar alla matcher. Lösningen på detta är att spela det som kallas för reducerat system. Det är något som har blivit väldigt populärt. Då har du möjlighet att lägga till fler utfall utan att kupongen går upp. Dock så är det inte säkert att du har åtta rätt även om du prickar rätt utfall. Din kupong måste nämligen passa in i en viss mall.

Många professionella spelare som bettar varje dag brukar använda denna typ av spelsystem. Om det är första gången du ska använda det kan det verka lite komplicerat. Du kan alltså ta dig lite tid och sätta dig in i det reducerade systemet innan du lämnar in din första kupong.

Oddset Powerplay tips 3 – Du kan spela tillsammans med dina vänner

Om du vill ha en lite större budget att spela för kan du alltid gå ihop med några vänner. Ni kan göra ett avtal där ni alla lägger en viss summa varje gång ni ska spela. Då kan ni plötsligt lägga till fler halvgarderingar och helgarderingar. Ni behöver inte spela varje omgång utan kanske en gång i veckan. Det beror förstås på vad alla har råd med. Man bör aldrig spela över sin budget.

En annan sak som är bra med att spela med kompisar är att ni kan byta speltips och tankar. Har du vänner som är väldigt intresserade av matcherna och lagen kanske de kan komma med värdefulla tips. Ni kan också bestämma att alla ansvarar för vissa matcher och läser på om de olika lagen. Sedan lägger ni en gemensam insats och hoppas att kupongen går in. Det är också någonting som är väldigt roligt att göra tillsammans. Om ni vinner delar ni självfallet lika på vinsten.

Ett annat sätt att spela tillsammans med andra är att köpa andelar. Det är något som är väldigt populärt hos Svenska Spel. Då spelar du normalt inte med folk du känner. Någon blir lagkapten för ett team och väljer en budget att tippa för. Sedan kan du och andra köpa in er i detta team. Det betyder att lagkaptenen kommer ha en större summa pengar att tippa för. Alltså blir det fler utfall på kupongen. Vid en vinst så kommer hela summan delas lika mellan alla som var med. Därför är det bra att välja en med få andelar.

Oddset Powerplay tips 4 – Glöm inte jämföra streckfördelningen mot oddsen

En sak som många inte tänker på när de ska spela på Oddset Powerplay är att din eventuella vinst beror på hur andra spelare har tippat. Om alla favoriter vinner kommer vinsten bli mindre eftersom flera sitter med åtta rätt. Vill du ha chansen att vinna riktigt stora pengar ska du alltså kolla på hur de andra har tippat. När du lämnar in din kupong kan du se hur många procent som har spelat på ett visst utfall. Det är denna informationen som du ska ta till dig.

Om du ser att det är väldigt få procent som har spelat på ett visst utfall kan du överväga att ta med den på din kupong. Det kanske beror på att det anses vara en väldigt stor skräll. Skulle det skrälla i just den matchen kan du räkna med väldigt hög utdelning. Då försvinner dessutom en stor del av kupongerna som inte längre kan få åtta rätt.

Du måste alltså fråga dig själv vad som är viktigast. Vill du hellre vinna ofta och lite mindre eller vill du ha chansen att vinna stora pengar? Du kan antingen spela på säkra odds eller ta en större risk. Det beror helt på vilken typ av spelare du är.

Oddset Powerplay tips 5 – Läs vad spelexperterna skriver och säger

Det finns otroligt många spelexperter som nästan alltid delar med sig av sina speltips inför en omgång av Oddset Powerplay. Glöm inte att du kan lyssna på dem och vad de säger. De är ofta väldigt insatta i de olika lagen och försöker lista ut i vilka matcher de kan skrälla. Alla har sina egna plattformar och kanaler som de använder. En del är väldigt stora på sociala medier, andra streamar på en plattform som Youtube eller Twitch. Det är alltså en enkelt att hitta en eller flera favoriter bland de som delar med sig av speltips. De flesta erbjuder dessutom sina tips helt gratis.

Svenska Spel har även sina egna experter som ger dig tips inför varje match. När du klickar på en specifik match på kupongen kan du läsa en liten kommentar. Du kan även se statistik över de tidigare matcherna och hur det har gått för de olika lagen på sistone. Om du bara följer dessa tips har du en väldigt bra grund att stå på när du ska lämna in dagens kupong.

Ett annat bra powerplay tips är att spela övriga spelsystem

Om du inte vill spela ett reducerat system finns det andra alternativ att välja bland. De flesta väljer faktiskt att spela ett system eftersom det är svårt att pricka in åtta rätt med bara spikar. Det finns till exempel ett system som kallas för M-system. Det är något du kan läsa vidare om nedan.

M-System

Ett M-system är väldigt enkelt att förstå dig på. Det betyder helt enkelt att du lägger till flera rader på din kupong. Istället för att bara lägga till en spik lägger du till halvgarderingar eller helgarderingar. Dock kommer priset gå upp direkt. Ett matematiskt system är därför ett av de dyraste alternativen.

Om det är en match som du tycker är väldigt svårtippad kan du välja att helgardera den. Då kommer du få ett rätt oavsett hur det slutar. Det gäller för alla matcher som du helgarderar. Om du väljer att halvgardera har du två möjligheter till ett rätt.

Skillnad mellan Oddset Powerplay och vanliga odds?

Det är inget måste att spela på Oddset Powerplay. Du kan lika gärna plocka ut samma matcher på en egen kupong och lämna in den hos valfritt spelbolag. Den stora skillnaden är att Oddset Powerplay är ett poolspel. Det betyder att alla insatser samlas i en stor pott och fördelas sedan bland vinnarna. Det är de som har 8 rätt som delar på vinsten. Powerplay är inte lika populärt som till exempel Stryktipset men det omsätter ändå en bra slant.

Om du spelar på egna odds har du inte möjligheten att spela system eller utnyttja helgarderingar på samma sätt.

Fördelar och nackdelar med att spela Oddset Powerplay vanliga odds

Precis som alltid finns det för- och nackdelar med alla typer av spelsystem. Så vad är egentligen fördelarna och nackdelarna med att välja Oddset Powerplay istället för vanliga odds hos Svenska Spel?

Fördelar

  • Du tar del av en gemensam pott

  • Du kan helgardera eller halvgardera matcher

  • Du kan välja bland flera olika spelsystem

  • Du kan spela tillsammans med andra via en andel

Nackdelar

  • Du kan inte styra din insats fullt ut

  • Du behöver eventuellt dela din vinst med andra som har åtta rätt

  • Du kan inte spela live

Spela ansvarsfullt

Oavsett om du vill spela på Oddset Powerplay eller om du vill spela online överlag ska du alltid spela ansvarsfullt. Spelmissbruk är tyvärr ett växande problem i Sverige och det gäller att ha koll på sin budget. Du bör till exempel aldrig låna pengar för att kunna spela. Du bör inte heller försöka vinna tillbaka pengar som du har förlorat. Det är två stora varningstecken som du ska vara uppmärksam på. Som tur är finns det flera verktyg du kan använda för att undvika att hamna i ett spelberoende.

Stödlinjen

Om du behöver stöd kan du alltid vända dig till Stödlinjen. Hit kan du ringa både om du själv har problem eller om du är orolig för någon närstående. Du kan självfallet vara helt anonym om du önskar. De har öppet varje vardag och finns både via chatt och telefon. Det är en bra första anhalt om du inte riktigt vet vart du ska vända dig. Alla som arbetar på Stödlinjen har tystnadsplikt.

Spelpaus

Spelpaus är ett verktyg som uppkom i samband med svenska spellagen. Det är ett verktyg som är tillgängligt för alla svenska spelare. Om du går in på deras hemsida kan du pausa dig från alla dina svenska spelkonton med en enda signatur. Du behöver bara verifiera via BankID. Du kan pausa dina konton i 1, 3, 6 eller 12 månader. Då kommer du inte kunna spela på något casino med svensk licens. Du har inte heller tillgång till Casino Cosmopol eller fysiska ombud.

Andra poolspel hos Svenska Spel Sport Casino AB

Powerplay är långt ifrån det enda poolspelet som finns på Svenska Spels hemsida. Om du bli medlem hos Svenska Spel har du tillgång till flera roliga poolspel och andra spännande tips. Det går att spela på något spännande varje dag. Här förklarar vi några av de vanligaste poolspelen och vad de går ut på.

Stryktipset

Om de flesta tänker på poolspel så är det nog Stryktipset de tänker på. Denna klassiker är en riktig höjdare och finns endast hos Svenska Spel. Stryktipset går du på att du ska tippa rätt i 13 engelska fotbollsmatcher. Det kan vara i Premier League eller i någon annan engelsk liga. Det är det populäraste poolspelet hos Svenska Spel och det omsätter miljoner varje helg. Du kan tippa på Stryktipset en gång i veckan och det är på lördagar.

Europatipset

Om du kan Stryktipset kan du också Europatipset. Det fungerar nämligen på exakt samma sätt. Du ska tippa 13 matcher och de kan vara från flera olika ligor i Europa. Det varierar väldigt mycket mellan spelomgångarna. Exakt hur ofta du kan spela på Europatipset växlar lite men det är normalt två gånger i veckan. Du måste oftast ha 11 rätt för att det ska ge någon utdelning.

Challenge

Challenge är ett omtyckt spel och det rätta valet för den som vill vinna riktigt stora pengar. Du vinner genom att få 5 eller 6 rätt. Det är väldigt stor variation på det du kan tippa. Några av de populära alternativen är hur många mål det kommer bli i en match och vem av två spelare som gör flest mål. Som du kanske gör krävs det en hel del tur för att lyckas med detta spel. Det är också det som är charmen.

Topptipset

Topptipset är det poolspel som är mest likt Powerplay. Den enda skillnaden är att du tippar på matcher i fotboll istället för hockey. Det är vanligtvis samma matcher som på Stryktipset eller Europatipset. Även om det inte är lika populärt som andra poolspel omsätter det en bra slant. Du kan dessutom spela nästan dagligen. Dock måste du nästan alltid ha full pott för att gå med vinst.

Oddset Matchen

Oddset Matchen är spelet för dig som tycker om att tippa resultat. Svenska Spel väljer ut tre dagliga matcher där du ska tippa det korrekta slutresultatet. Du väljer själv om du bara vill spela på en match eller samtliga tre. Några av de vanligaste sporterna är fotboll, handboll och hockey. Du ska alltså bara klicka in rätt antal mål. Dock är det lättare sagt än gjort.

Oddset Mixen

Mixen är för dig som inte vill vara låst till en sport eller ett visst utfall. Du kan välja bland en rad olika alternativ. Det är perfekt för dig som vill styra mycket själv och plocka ut en egen kupong. Bettingen börjar på 10 kronor så du behöver inte spela för några större summor. Självfallet kan du även betta för högre summor om du vill det.

Oddset Bomben

Bomben är också en klassiker från Svenska Spel och man kan säga att det är en fortsättning på Oddset Matchen. Du måste alltså tippa slutresultatet i upp till fyra matcher beroende på omgång. På grund av den höga svårighetsgraden finns det mycket pengar att vinna. Dock vinner du inget om du inte har alla rätt. Det kan alltså vara en sådan kupong som du spelar i flera år innan du prickar rätt. Som tur är behöver du inte spela med en så stor insats.

Oddset Direkt

Har du lite bråttom men vill kunna spela på flera spel på samma gång? Då är det Oddset Direkt som du ska spana in. Svenska Spel har alltså fixat ett snabbspel där du lämnar in matchen, lången och bomben i ett och samma spel. Det är kanske det spel som har minst likheter med Topptipset. Dock är det en väldigt omtyckt spelform. Här har du också möjligheten att använda dig av det som kallas för Xperten. Det är ungefär samma sak som en Harry Boy. Du väljer insats och Svenska spel plockar ut dina matcher. Det är väldigt enkelt och smidigt.

Måltipset

Sist men inte minst så har vi Måltipset. Det har inte funnits hos Svenska Spel så länge men har redan blivit väldigt omtyckt. Det är ett väldigt spännande spel som alla kan vara med på. Även de som inte är så intresserade av fotboll i vanliga fall. Spelet går ut på att du ska tippa vilka 8 matcher som blir målrikast. Du ska välja i en pool av 30 stycken. Som du förstår är det ett ganska svårt spel. Det är också därför du som vinnare med 8 rätt är garanterad en miljon. Likheten med Powerplay är att du ska ha åtta rätt. Det kan också vara bra att vara påläst om de olika lagen för att ha större chans.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Powerplay kostar 1 krona per rad. Priset går upp så snart du lägger till en halvgardering eller helgardering.

Det spelas i princip varje eller varannan dag. Det beror lite hur det ser ut med hockeymatcher i världen.

Spelstopp är alltid 1 minut innan den tidigaste matchen på kupongen börjar. Det kan dock variera mycket från dag till dag.

Du måste vara 18 år för att spela på Oddset Powerplay. Det gäller alla spel hos Svenska spel.