Hoppa till innehåll
Home » Oddset matchen

Oddset matchen

Oddset matchen

till Stryktipset

Svenska Spel är bland de bästa spelbolagen för den som tycker om att betta på sport i Sverige. Trots att Svenska Spel inte erbjuder någon välkomstbonus så gör de upp för detta genom sitt breda och varierade utbud, där alla kan hitta någonting intressant att spela på.

Bland det här utbudet så hittar vi Oddset matchen, en avknoppning av deras bettingvariant Oddset. Likt Stryktipset och Europatipset så handlar det här om att man ska gissa resultatet på matcher som spelas, men du kan till skillnad från de tidigare nämna spelformerna själv välja hur många matcher du vill spela på. I den här texten kommer vi att ge en snabbkurs i hur Oddset matchen fungerar, hur man går tillväga för att spela, och vad som kan vara bra att veta.

Hur spelar man på Oddset matchen?

Det enda som krävs för att spela på Oddset matchen är ett spelkonto hos Svenska Spel. Du verifierar dig enkelt och smidigt med hjälp utav ditt Bank-ID, för över pengar med Swish, och kan sedan enkelt och smidigt sätta igång med att spela.

Vad gör Oddset matchen speciellt?

Istället för att du enbart ska välja vilket lag som kommer vinna, så behöver du kryssa i vad du tror resultatet kommer att bli. Detta leder till mer komplexa spel, och är också anledningen till att många väljer att spela på det. Man kan välja att spela på olika antal rader, och insatsnivåerna är som lägst 10 kronor och högst 500 kronor. 

Du kan också välja ut ett antal resultat, och om något av dessa blir slutresultatet så vinner du en summa pengar. Detta liknar garderingssystem och kommer med en extra kostnad.

Hur många matcher kan man spela på?

När du spelar på Oddset matchen så har du möjlighet att välja mellan 1 och 12 matcher att spela på. Av förklarliga skäl så får man också mer i vinst ju mer matcher man spelar på, men det blir också svårare att vinna. Det är helt enkelt en balansgång där man själv får bestämma vilken risk man väljer att ta, samt hur mycket man är bekväm med att spela för.

Det är dock vanligt att många använder sig av Oddset matchen för att bara spela på en match och struntar i att skapa en större kupong.

Pix!

Om du inte vet vad du ska betta i en aktuell match så kan man använda sig av någonting som heter Pix. Pix är ett sätt att generera fram ett resultat med hjälp utav data samt vad experter tror att det kommer bli i matchen. Perfekt om du vill sätta ihop en större rad, eller om du känner att du har dålig koll på vad det skulle kunna bli i matchen

Oddsen på Oddset matchen

Oddset matchen använder sig av någonting som kallas för rörliga odds. Detta betyder att alla som spelar på Oddset matchen kommer att spela med samma odds. Oddsen ändras alltså under veckans gång precis upp till spelstopp, vilket i sin tur betyder att det är många som väntar med att lämna in sin kupong till precis innan spelstoppet inträffar. Se därför till att du har koll på när spelstopp är för den aktuella dagen du är intresserad av att spela. 

Att vänta tills precis innan spelstopp för med sig en rad fördelar. Dels kan då du veta om någon viktig spelare har dragit på sig en skada och måste stå över, eller om någonting annat oförutsett skulle inträffa.

Spelstopp på Oddset matchen

Spelstopp på Oddset matchen varierar enormt. Se därför till att gå in på hemsidan och se efter själv vilka tider som är aktuella för den matchen som du är intresserad av att spela på.